Op maat, voor binnen en buiten, in aluminium, inox of staal

Balustrade op maat – West-Vlaanderen

Hebt u een balustrade of borstwering nodig aan uw terras of aan een verhoog binnenshuis? Niet alleen voor de veiligheid worden er borstweringen/balustrades geplaatst, ook het esthetische aspect speelt een grote rol. Het kan een grote meerwaarde bieden voor uw woning of bedrijfsgebouw, zowel binnen als buiten.

Zowel op vlak van veiligheid als op vlak van schoonheid zorgt NDR Constructies uit West-Vlaanderen voor de juiste balustrade voor uw project.

We werken zowel met aluminium, staal als inox, dit afhankelijk van uw wens en het gebruik. We werken volledig op maat. Wenst u vierkante profielen of liever rond of ovaal? Ook de manier waarop de balustrade verankert kan u zelf kiezen, er zijn hierin verschillende mogelijkheden. In de grond of aan de muur? Samen met u bekijkt NDR de verschillende mogelijkheden en waar nodig geven wij advies.

We zijn gevestigd in Roeselare, West-Vlaanderen waar alle constructies op maat gemaakt worden, van balustrades en trapleuningen tot metaalconstructies voor bedrijven in inox, staal of aluminium. Uiteraard komen we tot bij u in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen alsook daarbuiten voor opmeting en plaatsing.

Woont u in Kortrijk, Waregem, Brugge, Knokke, Oostende, Nieuwpoort, Gent of Deinze? Of is uw bedrijf gevestigd in Izegem, Tielt, Ardooie, De Panne, Zulte, Sint-Niklaas … Contacteer ons voor

een vrijblijvende offerte en wees zeker van een uitstekende uitvoering!

Balustrades of borstwering op maat in West-Vlaanderen in